Mannenkaart (+ Stap-voor-Stap Youtube Tutorial)

Vandaag wil ik met jullie een Youtube video delen waarin ik een mannenkaart maak met de Well Dressed Stempelset uit de Tweede Release van de Sale-A-Bration.  In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe ik de kaart heb gemaakt.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Dit heb ik gebruikt voor deze kaart:

Voor de kaartbasis ben ik als eerste aan de slag gegaan met Basic Grey Cardstock. Vervolgens heb ik de Well Dressed Stempelset (152300 – GRATIS) icm de Basic Grey Inktpad (149165 – € 9) gebruikt voor het stempelen van de achtergrond.
Verder heb ik de Stitched Rectangles Stansen (148551 – € 42) & de Stitched Shapes Stansen (145372 – € 36) gebruikt. De rechthoek heb ik door de Subtle Embossingfolder (151775 – € 12) gehaald voor wat extra textuur.

Voor de tekst heb ik de Itty Bitty Birthdays Stempelset (148618 – € 28) gebruikt. Deze is geembossed op Night of Navy Cardstock. De afdrukjes heb ik gestempeld met de Basic Grey, Night of Navy & Pear Pizzazz Inktpads (€ 9 per stuk).

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,