Verjaardagskaart (+ Stap-voor-Stap Youtube Tutorial)

Vandaag wil ik met jullie een Youtube video delen waarin ik een verjaardagskaart maak met de High Tide Stempelset & de Broadway Birthday Stempelset met stansen.  In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe ik de kaart heb gemaakt.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor deze verjaardagskaart ben ik als eerste aan de slag gegaan met Flirty Flamingo Cardstock. Hiermee heb ik de kaartbasis & de achtergrond van de kaart gemaakt. Vervolgens heb ik de High Tide Stempelset (143006 – € 31) gebruikt voor het stempelen van de achtergrond.
Voor de tekst heb ik de Broadway Lights Stansenset (146317 – € 35) gebruikt & de Broadway Birthday Stempelset (147067 – € 21).

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *