Tijdloze Tulpen Bedanktags

Vandaag wil ik met jullie deze tags delen die ik heb gemaakt met de Tijdloze Tulpen Stempelset. Deze tags heb ik gemaakt voor de mensen die bij mij in de maand Maart meedoen met een Cardstock Share.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS op ALLE Stampin’ Up! bestellingen!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De tags zijn gestanst uit Whisper White Cardstock met de Bonanza Buddies Stansen (€ 31). Vervolgens heb ik met de Tijdloze Tulpen Stempelset (€ 22) de stengel & het blad direct op de tag gestempeld. De tulp zelf ik eerst los gestempeld en daarna uitgeponst met de Tulpen Pons (€ 22). De tekst komt uit de Label Me Bold Stempelset (€ 21).

Je kunt de Tijdloze Tulpen Stempelset & de Tulpen Pons ook samen bestellen mét 10% bundelkorting! Je betaald dan € 39,50 voor samen ipv € 44.

 

 

Vind je een heel pak Cardstock te veel om voor jezelf te bestellen? Kies je liever zelf het aantal vellen per kleur? Doe dan mee met mijn ‘Cardstock Share’. Zo delen we samen het Cardstock.
Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.

Heb je interesse in een Cardstock share? Stuur dan een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,