The Gang’s All Meer

Hoi allemaal!

Na 6 weken klussen in de Stempel Studio heb ik gisteren samen met mam heerlijk geknutseld! Ik wilde heeeel graag aan de slag met de Sale-A-Bration stempelset The Gang’s All Meer. De kaart die ik heb gemaakt is geïnspireerd door een kaart die oud-Artisan Design Team collega Jackie Aitkin had gemaakt.

De The Gang’s All Meer Stempelset ontvang je tijdens de Sale-A-Bration (3 jan t/m 31 mrt) GRATIS bij een bestelling van € 60! Plaats je tijdens de Sale-A-Bration bij mij een bestelling van € 60 of meer? Dan is de verzending (twv € 5,95) ook nog eens GRATIS!

 

Alle gebruikte producten staan dikgedrukt in dit blogbericht mét de prijs en het productnummer.

 

 

Voor deze kaart heb ik de The Gang’s All Meer Stempelset (item 152294 – gratis bij € 60) gecombineerd met de Seriously The Best Stempelset (item 151712 – € 23,00). Ik ben als eerste met de inktblending achtergrond aan de slag gegaan.

De achtergrond is gemaakt met een Balmy Blue Inktpad (item 147105 – € 9,00) & een Stamping Sponge (item 141337 – € 4,75). Ik heb de achtergrond niet recht naar beneden gesponst, maar in een halve cirkel. Zo creëer je meer diepte onder de stokstaartjes.

Toen de achtergrond helemaal gesponst was heb ik wat waterspetters toegevoegd. Ook heb ik de Frost White Shimmerpaint (item 147046 – € 9,75) gebruikt om wat spetters te maken. Dit geeft de achtergrond (& de kaart in zijn geheel) net een glimmertje.

 

 

 

Voor het stempelen & inkleuren van de stokstaartjes heb ik de ‘Silhouette Techniek’ gebruikt. Dit houdt in dat ik eerst het afdrukje gestempeld heb met mijn Memento Inktpad (item 132708 – € 7,50), vervolgens heb ik het afdrukje ingekleurd met de Basic Black Marker (item 100082 – € 3,75).
De grond waar de stokstaartjes op staan heb ik uit de losse pols erbij getekend. De stokstaartjes heb ik uitgeknipt en op de Balmy Blue achtergrond geplakt.

Ik wil binnenkort een video te maken waarin ik de ‘Silhouette techniek’ uitleg. Vanaf 1 Februari ga ik weer aan de slag met video’s opnemen/plaatsen & ik ga dan 2x in de week een stap-voor-stap video tutorial delen.
Wil je altijd mijn laatste video’s bekijken? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal, dit is gratis!

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basis materialen, dan mag je altijd een mail sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Wil je een Stampin’ Up! bestelling plaatsen óf heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Je ontvangt van mij een bevestigingsmail en de betaalinformatie. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *