The Gang’s All Meer (+ Facebookgroep Video)

Vandaag een Facebookgroep Special gemaakt met de The Gang’s All Meer Stempelset! Ik heb namelijk voor vandaag een stap-voor-stap tutorial die alleen in mijn Facebookgroep wordt geplaatst. Ben jij al lid van mijn Zakelijke Facebookgroep?

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor de kaartbasis & voor het inktblenden heb ik Whisper White A4 Cardstock gebruikt. Ik heb voor het inktblenden de Daffodil DelightCrushed Curry, Pumpkin Pie & Cajun Craze Inktpad gebruikt. De stokstaartjes zijn ingekleurd met de Basic Black Stampin’ Write Marker.
De stokstaartjes komen uit de The Gang’s All Meer Stempelset (GRATIS bij een bestelling van € 60) & de tekst komt uit de Label Me Bold Stempelset (€ 21,00).

 

Inktblending Workshops

Meer informatie en/of opgeven? Klik hier!

 

Meer informatie en/of opgeven? Klik hier!

 

Zou jij willen leren hoe ik mijn Inktblending achtergronden maak? Kom dan naar een van de Inktblending Workshops. Klik op de link onder de afbeeldingen om naar het aanmeldformulier te gaan. Hier vindt je alle informatie mbt de Inktblending workshops.

 

 

Wil je weten hoe ik de achtergrond van deze kaart heb gemaakt? Wordt dan lid van mijn Zakelijke Facebookgroep. Lid worden van mijn Facebookgroep is gratis en geheel vrijblijvend.

Komende vrijdag komt er een nieuwe Youtube Video online op mijn Youtube Kanaal. Ben je daar al geabonneerd? Geabonneerd zijn op mijn Youtube Kanaal is gratis.

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Alle producten die ik gebruik zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *