Siertuin Collectie Bloghop

 

Vandaag een extra blogbericht als onderdeel van de “Siertuin Collectie” bloghop van team Lovely Stampers. Ik heb voor mijn kaart de Bedanken in Stijl Stempelset & de Ornate Style Stempelset gebruikt.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 30 April 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS bij Stampin’ Up! bestellingen vanaf € 60!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor de kaartbasis ben ik als eerste aan de slag gegaan met Whisper White Cardstock. Vervolgens heb ik strips gebruikt van zwart & wit cardstock voor de achtergrond. De andere kleuren cardstock die ik heb gebruikt zijn Rococo Rose & Merry Merlot.

De tekst komt uit de  Bedanken in Stijl Stempelset (€ 22) & de bloem komt uit de Ornate Style Stempelset (€ 24). Ik heb de bloem ingekleurd met de Smokey Slate Blends (€ 11 voor samen).

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

Dit is een overzicht van de projecten die gemaakt zijn voor deze hop:

 

 

Klik op onderstaande link om door te hoppen naar mijn moeder, Hélène den Breejen. Neem zeker de tijd om de hele hop rond te gaan. Er zijn ontzettend veel leuke projecten gemaakt, dus er is inspiratie genoeg 🙂

 

 

Voor nu een fijne dag & veel hopplezier!

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,