WorkshopagendaAlgemene Informatie Workshops:

De workshops die mam en ik geven, zijn met heel veel liefde en enthousiasme voor de producten bedacht. De prijzen van de workshops zijn inclusief het verbruiksmateriaal, koffie / thee en lunch* (of anders beschreven). We vragen je altijd zelf van thuis basismateriaal- en gereedschap mee te brengen. Wat dit voor een desbetreffende workshop is ontvang je 4 dagen voorafgaand aan een workshop in een e-mail.

 

*Heb je een allergie of volg je een dieet/levenswijze, dan kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden.

 

Het workshopgeld dient per vooruitbetaling te worden gedaan via een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving. Contante betaling is niet mogelijk. Opgave worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst. De gereserveerde plaats is echter niet gegarandeerd wanneer de betaling nog niet bij ons binnen is. Anderen die wel betaald hebben gaan dan voor op de lijst.

 

Bij annuleringen 2 weken voor de workshop wordt geen geld gerestitueerd.

 

Helaas is het niet mogelijk de pakketten met beschrijvingen toe te sturen omdat we de workshops graag exclusief houden (mits anders aangegeven).  Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits deze persoon bijtijds bij ons aangemeld is. (uiterlijk 1 werkdag voor aanvang workshop).

*Ben je zelf Stampin’ Up! Demonstratrice dan ben je van harte welkom op onze workshops!

 


 

Workshop agenda:

Dit zijn de data waarop we een workshop(dag) gepland hebben staan. Ook staat aangegeven waar we mee gaan werken óf wat de plannen zijn voor die dag.

Ook geven mam & ik doordeweeks workshops. Deze workshops worden door 1 van ons georganiseerd, dit staat er dan bij.

 

Bedankt voor je interesse & misschien zien we je wel een keer bij een workshopdag 🙂

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.