Poppy Moments & Golden Honey Slider Kaart

Vandaag wil ik met jullie deze Slider kaart delen die ik heb gemaakt met de Poppy Moments Stansen & het Golden Honey Design Papier. Deze slider kaart heb ik gemaakt voor de Stampin’ Fancy Friday Challenge van Maart.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De basis van de slider kaart is gemaakt met Whisper White Cardstock. Vervolgens heb ik het Golden Honey Design Papier (152311 – € 0) gecombineerd met Pool Party, Basic Black & Coastal Cabana Cardstock. Zo zien de klaprozen er ineens heel anders uit 🙂

Verder heb ik de Poppy Moments Stansen (151594 – € 45) gebruikt & de Peaceful Moments Stempelset (151595 – € 25). Het lint dat ik heb gebruikt is het Crinkled Seam Binding Lint (151326 – € 9). Ik heb het lint gekleurd met de Blends!

 

Het Golden Honey Design Papier mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling van € 60 of meer!
Ook is de verzending twv € 5,95 GRATIS tijdens de Sale-A-Bration bij een bestelling van € 60 of meer.

 

 

Zo ziet de Slider kaart eruit als je hem openschuift. Dit is de eerste keer dat ik een Slider kaart heb gemaakt, maar het is echt veel makkelijker dan dat het eruit ziet!
Volgende week komt er een video online waarin ik dit model Slider kaart ga maken 🙂

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,