Poppy Moments Bedankkaarten

Vandaag wil ik met jullie deze kaarten delen die ik heb gemaakt met de Poppy Moments Stansen. Deze kaarten zijn gebaseerd op een Ferrero Rocher verpakking die mijn ma & ik een poosje terug maakten.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS bij ALLE bestellingen!
Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De kaartbasis & de bloemen zijn gemaakt met Whisper White Cardstock. Vervolgens heb ik daar een mat van Daffodil Delight Cardstock & een mat van Whisper White Cardstock op gedaan.
De spetters zijn gemaakt met een Sahara Sand Refill (€ 4,50).

De tekst om uit de Nederlandse Stempelset ‘Van Alles Wat’ (€ 44). Ik heb deze geembosst op Basic Black Cardstock.  De bloemen zijn gemaakt met de Poppy Moments Stansen (€ 45).

 

 

Vind je een heel pak Cardstock te veel om voor jezelf te bestellen? Kies je liever zelf het aantal vellen per kleur? Doe dan mee met mijn ‘Cardstock Share’. Zo delen we samen het Cardstock.
Voor meer informatie kun je hier een kijkje nemen.

Heb je interesse in een Cardstock share? Stuur dan een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,