Peaceful Poppies – Klanten Bedankkaarten (+ Stap-voor-Stap Video Tutorial)

Vandaag wil ik met jullie een Youtube video delen waarin ik laat zien hoe ik de klanten bedankkaarten van Maart heb gemaakt met de producten uit de Peaceful Poppies Suite.  In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe ik de kaarten heb gemaakt.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. T/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS bij ALLE bestellingen!
Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Dit heb ik gebruikt voor deze kaart:

Voor de kaartbasis ben ik als eerste aan de slag gegaan met Whisper White Cardstock. Vervolgens heb ik uit het Peaceful Poppies Design Papier (152312 – € 14) meerdere cirkels geponst met de 1 Inch Cirkel Pons (119868 – € 16).
Voor de klaprozen heb ik de Poppy Moments Stansen (151594 – € 45) gebruikt. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset Boeket Vol Goede Wensen (145072 – € 33).

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,