Home Deco Lijst – Peaceful Poppies

Vandaag wil ik met jullie deze Home Deco lijst delen die ik heb gemaakt met de producten uit de Peaceful Poppies Suite. Deze lijst hangt op dit moment bij ons in de Stempel Studio boven de koffietafel.
Dit project is vandaag ook te vinden op ons @SamenStempelen Instagram Account! Volg jij ons al op Instagram?

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De Home Deco lijst zelf hebben we gekocht bij de Action en ik heb alle vlakken gevuld met een stuk Peaceful Poppies Design Papier (€ 14,00).
Linksboven & rechtsonder heb ik gestanste klaprozen met blaadjes toegevoegd. Deze stansen komen uit de Poppy Moments Stansenset (€ 45,00). Voor de klaprozen heb ik Poppy Parade, Real Red & Basic Black Cardstock gebruikt. Voor de blaadjes heb ik Old Olive & Mossy Meadow Cardstock gebruikt.

 

gratis verzending

Plaats jij bij mij een bestelling vanaf € 60 tijdens de Sale-A-Bration? Dan is de verzending twv € 5,95 GRATIS! Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

 

In het middenvlak heb ik een stuk Vellum Cardstock over het Design Papier geplakt en hierop de tekst ‘enjoy’ geplakt. Deze letters zijn helaas retired en dus niet meer te bestellen. 
De tekst die door ‘enjoy’ heen staat komt uit de Broadway Birthday Stempelset (€ 21,00).

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Alle producten die ik gebruik zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *