Peaceful Poppies Design Papier – Deel 2

Hoi allemaal!

Vandaag wil ik met jullie 2 kaarten delen die ik heb gemaakt met het nieuwe Peaceful Poppies Design Papier. Deze 2 kaarten maken deel uit van een serie kaarten die ik heb gemaakt met dit Design Papier. Dit is deel 2 van de 4 in deze serie.

De kaarten uit deze ‘serie’ heb ik gemaakt om als bedankkaartje mee te sturen met de Design Papier Share van de 2020 Mini Catalogus.
Meer informatie over de Design Papier Share van de 2020 Mini Catalogus kun je [hier] vinden.

 

Alle gebruikte producten staan dikgedrukt in dit blogbericht mét de prijs en het productnummer.

 

 

Voor de kaartbasis van deze 2 kaarten heb ik Poppy Parade Cardstock (item 121694 – € 10,50 voor 24 vellen) gebruikt. Deze kleur laat het Design Papier echt knallen! 
De mat die op de kaartbasis zit is Whisper White Cardstock (item 106549 – € 11,75 voor 40 vellen). Daarop zit het Peaceful Poppies Design Papier (item 151324 – € 14,00). De tekst die ik heb gebruikt komt uit de Peaceful Moments Stempelset (item 151595 – € 25,00).

Ondanks dat het simpele kaarten zijn om te maken zien ze er echt super gaaf uit! Door het mooie watercolor effect op het Design Papier wordt al het werk voor je gedaan en hoef je het alleen nog maar op een kaart (of doosje/layout/etc.) te plakken 🙂

De Peaceful Moments Stempelset & het Peaceful Poppies Design Papier staan beide in de 2020 Mini Catalogus. Deze zijn dus pas te bestellen vanaf 3 Januari 2020.

 

 

Dit is het Peaceful Poppies Design Papier dat ik voor de kaarten van vandaag heb gebruikt. Dit Design Papier zit ook in de Design Papier Share van de 2020 Mini Catalogus. Deze Design Papier Share is nog te bestellen t/m 2 Januari 2020.

Meer informatie over de Design Papier Share van de 2020 Mini Catalogus kun je [hier] vinden.

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Wil je een Stampin’ Up! bestelling plaatsen óf heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Je ontvangt van mij een bevestigingsmail en de betaalinformatie. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *