Over The Moon For You Kaart (+ Stap-voor-Stap Video Tutorial)

Vandaag wil ik met jullie dit leuke kaartje delen dat ik heb gemaakt met de té schattige Over The Moon Stempelset uit de Jaarcatalogus! Ondanks dat ik nog lang niet klaar ben met de spullen uit de Mini Catalogus vind ik het ook belangrijk om de spullen uit de Jaarcatalogus te blijven gebruiken. Het zou zonde zijn als dat nu blijft liggen 🙂

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS op ALLE Stampin’ Up! bestellingen!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De kaartbasis heb ik gemaakt met Pineapple Punch Cardstock en door de Subtle Embossingfolder (€ 12) gehaald. Vervolgens heb ik met de Stitched Shapes Stansen (€ 36) een vierkant gestanst uit Whisper White Cardstock.
De koe uit de Over The Moon Stempelset (€ 24) heb ik los gestempeld, ingekleurd met verschillende Blends (€ 5,50 per stuk) en daarna uitgeknipt. De tekst komt ook uit de Over The Moon Stempelset.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,