Natuurlijk voor Altijd 3-3 | Stap-voor-Stap Tutorial

In deze stap-voor-stap video laat ik jullie zien hoe ik een kaart heb gemaakt met de Natuurlijk voor Altijd Stempelset, de Forever Flourishing Stansen & het Forever Greenery Design Papier.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen en/of heb je vragen?: info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Wil je weten hoe ik deze kaart heb gemaakt met de Natuurlijk voor Altijd Stempelset, de Forever Flourishing Stansen & het Forever Greenery Design Papier? Neem dan een kijkje bij mijn Youtube video (zie hieronder). Ik laat in deze video stap-voor-stap zien hoe ik de kaart heb gemaakt.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,