Moederdag kaart (+ Stap-voor-Stap Youtube Tutorial)

Vandaag wil ik met jullie een Youtube video delen waarin ik een moederdag kaart maak met het Flowering Foils Design Papier uit de Tweede Release van de Sale-A-Bration.  In deze video laat ik stap-voor-stap zien hoe ik de kaart heb gemaakt.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Dit heb ik gebruikt voor deze kaart:

Voor de kaartbasis ben ik als eerste aan de slag gegaan met Whisper White Cardstock. Vervolgens heb ik het Flowering Foils Design Papier (152312 – GRATIS) gebruikt voor de achtergrond. Ik ben hier met mijn Stamping Sponges (141337 – € 4,75) overheen gaan blenden met de kleuren Blushing Bride, Flirty Flamingo & Melon Mambo.

Voor de tekst heb ik de Well Said Stempelset (148796 – € 54) gebruikt. Deze is geembossed op Basic Black Cardstock. Ook heb ik de Well Written Stansen (148534 – € 48) gebruikt.
Ik heb voor deze tekst gekozen aangezien moederdag toch steeds dichterbij komt, maar je kunt natuurlijk ook voor een andere tekst kiezen 🙂

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,