Mini Curvy Keepsake Advent Kalender

Hoi allemaal!

Gisteren is de laatste Artisan Design Team Bloghop van dit jaar online gekomen op mijn oude blog… Dit is ook het laatste blogbericht op mijn oude blog. Wil je het originele blogbericht bekijken mét de hop? [Klik dan hier] om naar de bloghop te gaan.

Alle gebruikte producten staan dikgedrukt in dit blogbericht.

 

 

Deze bloghop staan de Mini Curvy Keepsake Bundel (item 152390 – € 58,50 mét 10% korting!) & de Tags Tags Tags Bundel (item 150508 – € 25,00 mét 10% korting!) centraal. Ik heb ervoor gekozen om met de Mini Curvy Keepsake Stansenset een Advent Kalender te maken.

 

Zo heb ik deze Advent Kalender doosjes gemaakt:

Ik heb deze doosjes gemaakt door eerst de hele stans uit te stansen met Basic Black Cardstock (item 121688 – € 10,50 voor 24 vellen). Vervolgens heb ik van Basic Black Cardstock & Whisper White Cardstock (item 106549 – € 11,75 voor 40 vellen) strookjes gesneden. Deze strookjes heb ik vervolgens op het uitgestanste doosje geplakt.

 

 

Nadat ik alle 4 de kanten had beplakt met de strookjes ben ik langs de rand van het doosje gaan knippen. Je kunt dit ook met de stans doen, maar door de dikte van het dubbele cardstock vindt ik dat zelf altijd tricky.

Om het doosje verder aan te kleden heb ik de sterrentag uit de stansenset uitgestanst met Gold Foil (item 132622 – € 6,00 voor 2 vellen). Vervolgens heb ik met de Make A Difference Stempelset (item 146676 – € 33,00) de cijfers gestempeld op wat restjes Whisper White Cardstock en deze uitgepons en op de sterren geplakt. Om de sterrentags aan de doosjes te hangen heb ik Whisper White Bakerstwine (item 124262 – € 4,25 voor 22,9 meter) gebruikt.

 

Perfect voor in de Kerstboom!

Deze doosjes zijn perfect om zo neer te zetten met wat leuks (of lekkers) erin, maar je kunt ze ook in de kerstboom hangen en er elke (advent)dag 1 eruit halen. Ik heb ze zelf in mijn ‘mini’ kerstboom hangen. Hier kun je ze precies alle 24 in kwijt.
Ik heb deze kerstboom gekocht bij de Intratuin en hij is niet ieniminie, maar meer een soort tafelmodel 🙂

 

 

Dit zijn de projecten van het hele Artisan Design Team voor deze laatste bloghop van het jaar. Wil je het originele blogbericht bekijken mét de hop? [Klik dan hier] om naar de bloghop te gaan.

Alvast veel hop plezier!

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Wil je een Stampin’ Up! bestelling plaatsen óf heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Je ontvangt van mij een bevestigingsmail en de betaalinformatie. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *