Majestic Mountain Mini Album | Stap-voor-Stap Tutorial

 

In deze stap-voor-stap video laat ik jullie zien hoe ik een Mini Album heb gemaakt met de Inktblending Techniek. Ik heb ook de Majestic Mountain Stansen gebruikt voor de aankleding.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. De verzending (twv € 5,95) is GRATIS bij een bestelling vanaf € 60 in April.

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Wil je weten hoe ik het project heb gemaakt? Neem dan een kijkje bij mijn Youtube video (zie hieronder). Ik laat in deze video stap-voor-stap zien hoe ik het mini album heb gemaakt. In het scherm verschijnt informatie over de producten die ik heb gebruikt.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

 

Afmetingen- omslag van het mini album:

Onderstaande afbeeldingen zijn voor het maken van de omslag. Eronder staat hoe groot elk stuk is & waar je moet rillen. Wil je weten hoe je hem in elkaar moet zetten? Kijk dan de video 🙂

 

11  x  19,5 cm  –  rillen op 16  &  18,5 cm

 

11  x  19 cm  –  rillen op 15,5  &  18 cm

 

11  x  16 cm  –  deze heb je 2x nodig

 

11  x  14 cm

 

7  x  22 cm  –  rillen op 1  &  3 cm aan 3 kanten

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.
In de maand April zijn de verzendkosten GRATIS bij een bestelling vanaf € 60.

 

Groetjess,