Maak Een Kaart, Deel Een Kaart Bloghop (+ Stap-voor-Stap Video Tutorial)

 

Vandaag een extra blogbericht mét een extra video! 😀 Dit blogbericht is onderdeel van de “Maak een Kaart – Deel een kaart” bloghop van team Lovely Stampers.
In deze stap-voor-stap video laat ik jullie zien hoe ik een Geld Envelop heb gemaakt waar geen geld, maar een bijpassende kaart in zit. Ik heb hiervoor het Peaceful Poppies Design Papier & de Bedanken in Stijl Stempelset (te bestellen vanaf 1 April) gebruikt.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS bij ALLE Stampin’ Up! bestellingen!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Geld envelop mét bijpassende kaart:

Wil je weten wat ik voor dit project heb gebruikt & hoe ik het project heb gemaakt? Neem dan een kijkje bij mijn Youtube video (zie hieronder). 

Ik laat in deze video stap-voor-stap zien hoe ik het hele project heb gemaakt (het envelopje & de kaart). In het scherm verschijnt informatie over de producten die ik heb gebruikt. Ook de gebruikte maten van het project verschijnen in het scherm.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

  Dit is een overzicht van de projecten die gemaakt zijn voor deze hop:

 

 

Klik op onderstaande link om door te hoppen naar mijn moeder, Hélène den Breejen. Neem zeker de tijd om de hele hop rond te gaan. Er zijn ontzettend veel leuke projecten gemaakt, dus er is inspiratie genoeg 🙂

 

 

Voor nu een fijne dag & veel hopplezier!

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,