Kom je ook in mijn team?

Hoi allemaal!

Op deze pagina deel ik met jullie alle ins & outs mbt het Stampin’ Up! Starterspakket. Ook kun je hier de voordelen vinden van Stampin’ Up! Demonstratrice zijn. Tenslotte zal ik ook op een rijtje zetten wat ik jou kan bieden als teamleider.

Ga er op je gemakt voor zitten en pak er lekker een kop koffie of thee bij, want dit is een laaanggg blogbericht met ontzettend veel info 😉

 

Wanneer & waarom heb ik het starterspakket besteld?

Op 14 September 2017 (mijn 18e verjaardag) heb ik het Stampin’ Up! Starterspakket besteld. Waarom? Vanaf het moment dat mijn moeder met Stampin’ Up! ging werken wilde ik maar wat graag meedoen!

Ik merkte al snel dat de ‘community’ echt fantastisch is! Ik heb natuurlijk wel het geweldige voorrecht dat ik heel veel samen met mijn moeder kan & mag doen, maar ook als je dit ‘alleen’ doet doe je het niet echt alleen. Door de evenementen & social media kom je met zoveel gezellige & creatieve  mensen in contact dat je daardoor echt vriendinnen kunt maken.

Uiteindelijk ben ik voor de mensen & voor de producten/korting ingestapt. En nu, Dececmber 2019, kan ik vol trots vertellen dat Stampin’ Up! mijn fulltime baan is. Heb ik er een volwaardig loon uit? Nee, maar dat moet nog groeien… Toch ben ik ontzettend blij dat ik de mogelijkheid heb om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.

 

Wat is het STampin’ up! Starterspakket?:

Het Stampin’ Up! Starterspakket is het productpakket dat je besteld via Stampin’ Up! om zo Stampin’ Up! Demonstratrice te worden. Dit starterspakket/productpakket mag je geheel zelf samenstellen! (meer info daarover staat verderop)

En ondanks dat het best spannend klinkt is het dat helemaal niet. Als Stampin’ Up! Demonstratrice zit je niet vast aan verplichte kosten en je krijgt ook geen vervelende mailtjes als je te weinig verkoopt 😉 Je bent namelijk niks verplicht!

 

 

het Stampin’ Up! starterspakket:

Het Starterspakket is dus een productpakket dat je helemaal zelf mag samentellen. Je mag het pakket vullen met producten met een totaal waarde van € 175 en je betaald slechts € 129.
Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een Starterspakket. Je mag uiteraard zelf kiezen waarmee je jouw Starterspakket vult.

Ook ontvang je er een businesspakket bij twv € 30. Hierin zit onder andere bestelformulieren & lopende catalogi. Verder is de verzending van het Starterspakket gratis.

 

Voordelen van Stampin’ Up! Demonstratrice zijn:

–  Je ontvangt 20% (tot 25%) korting op vervolg bestellingen.

–  Pre-orderen!! Je mag een maand van te voren uit nieuwe catalogi bestellen met 20% (tot 25%) korting!

–  Een open uitnodiging voor Stampin’ Up! evenementen (zoals OnStage & OnTour).

 

 

Wat kan ik jou bieden als teamleider:

–  Een welkoms nieuwsbrief & welkoms post met informatie over Stampin’ Up!

–  Een open uitnodiging voor Team Samen Stempelen evenementen (zoals Teamavonden & Teamdagen).

–  Een open uitnodiging voor de Samen Stempelen Teampagina op Facebook. Hier vind je inspiratie, kun je vragen stellen & is er heel veel gezelligheid!

–  Een maandelijkse nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes, acties & inspiratie.

–  Een open uitnodiging voor Team Lovely Stampers evenementen (zoals Teamavonden, Teamdagen & Teamweekenden).

–  Een open uitnodiging voor de Lovely Stampers Teampagina op Facebook. Hier vind je inspiratie, kun je vragen stellen, wordt er een SOL en Facebookhop georganiseerd & er is heel veel gezelligheid!

–  En meer!

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze pagina? Zou je graag het Starterspakket willen bestellen & Stampin’ Up! Demonstratrice willen worden? [Klik dan hier] om het Starterspakket te bestellen.

Zit je na het lezen van deze pagina nog met vragen? Stuur dan gerust vrijblijvend een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

Je bent in elk geval van harte welkom in mijn team!

Groetjess,

2 gedachten over “Kom je ook in mijn team?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *