Fancy Friday Bloghop – Shaking It Challenge

 

Vandaag mijn allereerste bloghop met het Fancy Friday team. Een poosje terug ben ik gevraagd door het Fancy Friday team om bij het team te komen. Dit team bestaat uit oud (& current) Artisan Design Teamleden.

Het thema van de bloghop deze maand is ‘Shaking It’! Ik heb ervoor gekozen om onderstaande shaker kaart te maken.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn van Stampin’ Up! Deze producten zijn niet in een winkel te koop, alleen via de catalogus. Je kunt de catalogi in de zijbalk van mijn website vinden. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen?
Stuur gerust een mail naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor de kaartbasis & de mat heb ik Whisper White Cardstock gebruikt. De stroken Design Papier die daarop zitten komen uit het Peaceful Poppies Design Papier. De shaker bloem & de kleinere bloem ernaast komen uit de Poppy Moments Stansenset.

De lijnen van de klaprozen zijn uit Real Red Cardstock gestanst. De ‘hele’ klaproos is gestanst uit Poppy Parade Cardstock. De kroontjes zijn gestanst uit Basic Black Cardstock.

 

 

Even tussen door…. Deze Fancy Friday bloghop is de laatste bloghop, want Fancy Friday gaat over op Social Media! Elke eerste vrijdag van de maand komt de challenge van de maand online op Facebook & Instagram. Door de hele maand heen worden dan de voorbeelden van het Fancy Friday team gedeeld.

Je kunt ons vinden door te zoeken op @StampinFancyFriday. Doe je mee met een challenge? Gebruik dan de #stampinfancyfriday hashtag.

 

 

Om van de grote bloem een shaker element te kunnen maken heb ik de lijnen van die bloem meerdere keren uitgestanst en op elkaar geplakt. Vervolgens heb ik hier het middelste stuk uit geknipt en daar de Peaceful Poppies Sequins in gedaan.

De tekst die ik gebruikt heb bij deze kaart komt uit de Peaceful Moments Stempelset. Die ik heb gestempeld op Basic Black Cardstock.

 

 

Voor meer ‘Shaking It’ projecten kun je het Fancy Friday team afhoppen. Als je op bovenstaande afbeelding klikt hop je door naar Elizabeth Price. Veel hop plezier!

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basis materialen, dan mag je altijd een mail sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Alle producten die ik gebruik zijn van Stampin’ Up! en zijn niet in een winkel te koop, alleen via Stampin’ Up! Demonstratrices zoals mijzelf. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen
Stuur gerust een mail naar info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *