Inktblending Workshop Project – Mountain Air Kaart

Vandaag wil ik met jullie een van de kaarten delen die we gaan maken tijdens de Inktblending workshop. Deze workshops zijn op Dinsdag 10 Maart & Zaterdag 25 April.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor de kaartbasis & voor het inktblenden heb ik Whisper White A4 Cardstock gebruikt. Ik heb voor het inktblenden de Balmy Blue Inktpad, Pacific Point Inktpad, Night of Navy Inktpad & Memento Inktpad gebruikt. 
De stansen komen uit de Majestic Mountain Stansenset (€ 44,00) & de tekst komt uit de A Little Lace Stempelset (€ 25,00).

 

Meer informatie en/of opgeven? Klik hier!

 

Meer informatie en/of opgeven? Klik hier!

 

Zou jij willen leren hoe ik mijn Inktblending achtergronden maak? Kom dan naar een van de Inktblending Workshops. Klik op de link onder de afbeeldingen om naar het aanmeldformulier te gaan. Hier vindt je alle informatie mbt de Inktblending workshops.

 

Alle producten die ik gebruik zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *