Inktblending Achtergrond (+ Youtube Video)

Vandaag wil ik met jullie de eerste stap-voor-stap video tutorial delen die is opgenomen in onze Stempel Studio! In deze video laat ik zien hoe ik de achtergrond heb gesponst van onderstaande kaart.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor de kaartbasis & voor het inktblenden heb ik Whisper White A4 Cardstock gebruikt. Ik heb voor het inktblenden de Daffodil Delight Inktpad & Crushed Curry Inktpad gebruikt. De bij is gestanst uit Goud Glimmer Paper.
De stansen komen uit de Detailed Bee Stansenset (€ 31,00) & de tekst komt uit de Label Me Bold Stempelset (€ 21,00).

 

Meer informatie en/of opgeven? Klik hier!

 

Meer informatie en/of opgeven? Klik hier!

 

Zou jij willen leren hoe ik mijn Inktblending achtergronden maak? Kom dan naar een van de Inktblending Workshops. Klik op de link onder de afbeeldingen om naar het aanmeldformulier te gaan. Hier vindt je alle informatie mbt de Inktblending workshops.

 

 

In bovenstaande Youtube video laat ik stap-voor-stap zien hoe ik de achtergrond maak. Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn kanaal.

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Alle producten die ik gebruik zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *