Dubbele Z Vouwkaart (+ Stap-voor-Stap Video Tutorial)

In deze stap-voor-stap video laat ik jullie zien hoe ik een Dubbele Z Vouwkaart heb gemaakt met het Peaceful Poppies Design Papier. Ik heb ook de Bedanken in Stijl Stempelset gebruikt!

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS op ALLE Stampin’ Up! bestellingen!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Wil je weten wat ik voor dit project heb gebruikt & hoe ik het project heb gemaakt? Neem dan een kijkje bij mijn Youtube video (zie hieronder). 

Ik laat in deze video stap-voor-stap zien hoe ik de Dubbele Z Vouwkaart heb gemaakt. In het scherm verschijnt informatie over de producten die ik heb gebruikt. Ook eventuele gebruikte maten van het project verschijnen in het scherm.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,