Detailed Bee Kaart

Vandaag wil ik met jullie deze Detailed Bee kaart delen. Deze kaart is een andere stijl dan mijn andere kaarten, maar toch ben ik blij met het resultaat! Mijn inspiratie voor deze kaart komt bij Debby Hughes vandaan.

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Voor deze kaart heb ik verschillende kleuren Cardstock gebruikt, namelijk Whisper White, Grey Granite, Seaside Spray, Basic Black & Crushed Curry Cardstock. Voor de vleugels van de bij heb ik ook nog Vellum Cardstock gebruikt.

De achtergrond is gemaakt met de honinggraad uit de Detailed Bee Stansenset (€ 31,00). Ik heb de honingraad eerst meerdere keren uit Whisper White Cardstock gestanst. De honinggraad heb ik vervolgens zo bijgeknipt dat de achtergrond is ontstaan. 
Daarna heb ik de honinggraad uit de andere kleuren Cardstock gestanst en de ‘restjes’ heb ik gebruikt om de honinggraad hier en daar te vullen.

 

gratis verzending

Plaats jij bij mij een bestelling vanaf € 60 tijdens de Sale-A-Bration? Dan is de verzending twv € 5,95 GRATIS! Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De ‘happy birthday’ tekst die ik heb gebruikt komt uit de Label Me Bold Stempelset (€ 21,00). Ik heb de tekst gestempeld met mijn Memento Inktpad (€ 7,50) en hem daarna uitgeknipt.

Het Crushed Curry Design Papier komt uit het Regals 6×6 Design Papier (€ 14,00). Het gestreepte papier komt uit het Golden Honey Design Papier (€ 0,00). Dit Design Papier kun je GRATIS uitzoeken bij een bestelling van € 60!

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Alle producten die ik gebruik zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *