Come Sail Away Layout

Hoi allemaal!

Vandaag wil ik met jullie een soort layout delen die ik heb gemaakt met het Come Sail Away Design Papier… Ik weet niet helemaal hoe ik het moet noemen, maar een layout komt het dichtst bij 😉 Deze layout is deCASEd van een layout die Sara Douglass heeft laten zien tijdens OnStage in Dortmund.

 

Alle gebruikte producten staan dikgedrukt in het blogbericht.

 

 

Voor deze layout ben ik aan de slag gegaan met het Come Sail Away Design Papier (item 149481 – € 14,00). Ik heb van dit design papier vierkantjes gesneden in verschillende maten.

Wil je een template hebben met de maten van deze layout? Wordt dan lid van mijn [Facebook Groep]. Dit template zal alleen daar online komen.

 

 

Hier een iets meer ingezoomde foto van de layout. Ik heb alle stukjes design papier op een A4 vel Whisper White Cardstock (item 106549 – € 11,75 voor 40 vellen) geplakt met Dimensionals (item 104430 – € 5,00). Ik heb de vierkantjes op verschillende hoogtes opgeplakt door Dimensionals te stapelen.

Om de layout af te maken én om de layout te voorzien van tekst heb ik een Come Sail Away Memories & More kaartje (item 149552 – € 13,25 voor 60 kaartjes) gebruikt. Ik heb het label uitgeknipt & vervolgens met Dimensionals op geplakt.

 

Basis Materialen-2

Basis Materialen

 

Dit zijn de basis materialen die ik voor (bijna) elk project gebruik.
Heb je vragen over de basismaterialen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar: info@kayleedenbreejen.nl

 

Wil je een Stampin’ Up! bestelling plaatsen óf heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Je ontvangt van mij een bevestigingsmail en de betaalinformatie. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.