Bird Ballad Tags | Stap-voor-Stap Tutorial

In deze stap-voor-stap video laat ik jullie zien hoe ik een viertal tags heb gemaakt met onder andere het Bird Ballad Design Papier . Ik heb voor de tekst de Label Me Bold Stempelset gebruikt.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. De verzending (twv € 5,95) is GRATIS bij een bestelling vanaf € 60 in April.

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Wil je weten hoe ik het project heb gemaakt? Neem dan een kijkje bij mijn Youtube video (zie hieronder). Ik laat in deze video stap-voor-stap zien hoe ik de kaart heb gemaakt. In het scherm verschijnt informatie over de producten die ik heb gebruikt.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,