Bedanken in Stijl (+ Stap-voor-Stap Video Tutorial)

Vandaag wil ik met jullie een Youtube video delen waarin ik laat zien hoe ik een kaart heb gemaakt met de nieuwe stempelset Bedanken in Stijl. Deze stempelset maakt deel uit van de nieuwe Siertuin Suite die te bestellen is vanaf 1 April.

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS bij ALLE bestellingen!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Dit heb ik gebruikt voor deze kaart:

Voor de kaartbasis ben ik als eerste aan de slag gegaan met Smokey Slate Cardstock. Vervolgens heb ik de Bedanken in Stijl Stempelset (€ 22,00) gebruikt om de achtergrond te bestempelen met Smoky Slate inkt (€ 9,00).

Voor de regenboog aan tekst heb ik verschillende teksten gebruikt uit de Bedanken in Stijl Stempelset en deze geembosst op verschillende kleuren cardstock. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: Poppy Parade, Pumpkin Pie, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Pacific Point & Gorgeous Grape.

 

 

Vond je de video leuk? Vergeet dan vooral geen like achter te laten 🙂
Kun je de video niet zien? Klik dan hier om naar de Youtube Video te gaan.
Om meer van mijn video’s te zien kun je je ook abonneren op mijn Youtube Kanaal.

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,