Back On Your Feet Kaart

Vandaag wil ik met jullie dit leuke kaart delen dat ik heb gemaakt met de super schattige Back On Your Feet Stempelset uit de Jaarcatalogus!
Natuurlijk zijn de spullen uit de Mini Catalogus ook onwijs leuk, maar deze leuke stempelset heb ik gewoon nog niet gebruikt… Het zou zonde zijn als dat zo blijft…

 

Alle producten die ik voor dit project heb gebruikt zijn bij mij te bestellen. Nog t/m 31 Maart 2020 is de verzending (twv € 5,95) GRATIS op ALLE Stampin’ Up! bestellingen!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De kaartbasis heb ik gemaakt met Old Olive Cardstock en door de Subtle Embossingfolder (€ 12) gehaald. Vervolgens heb ik met de Stitched Shapes Stansen (€ 36) een vierkant gestanst uit Whisper White Cardstock.
De schildpad uit de Back On Your Feet Stempelset (€ 25) heb ik los gestempeld, ingekleurd met verschillende Blends (€ 5,50 per stuk) en daarna uitgeknipt. De tekst komt ook uit de Back On Your Feet Stempelset.

 

 

Vind je een heel pak Cardstock te veel om voor jezelf te bestellen? Kies je liever zelf het aantal vellen per kleur? Doe dan mee met mijn ‘Cardstock Share’. Zo delen we samen het Cardstock.
Neem hier een kijkje voor de prijzen & voor meer informatie.

Heb je interesse in deze share? Stuur dan een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,