Trimming the Town kaart

Afgelopen weekend deze kaart gemaakt met het Trimming the Town design papier. Zelfs de tekst komt uit het design papier!

Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur gerust een mailtje naar info@kayleedenbreejen.nl

 

 

De kaartbasis en de mat heb ik gemaakt met Whisper White Cardstock. Vervolgens heb ik verschillende stukken van het Trimming the Town Design Papier gesneden. Het huisje, de boom & de tekst komen ook uit het design papier! Voor de finishing touch heb ik ook een Golden Hoop toegevoegd.

 

 

Je kunt bij mij van dit design papier (en het andere kerst design papier) een half pak bestellen bij het kerst papier delen! Je kunt ook bijpassende kaartkarton meebestellen

Zie het bestelformulier voor alle info:
https://forms.gle/KC1i21SEe53qWc6eA

 

 

 

Alle producten die ik gebruik voor mijn projecten zijn van Stampin’ Up! en kun je bij mij bestellen. Heb je een vraag over de producten en/of zou je een bestelling willen plaatsen? Stuur dan gerust een mailtje naar: info@kayleedenbreejen.nl

Als full-time Stampin’ Up! Demonstratrice verzorg ik je bestelling graag. Betaling is mogelijk via overboeking, betaallink & tikkie.

Je bestelling wordt direct vanuit het Stampin’Up! magazijn bij jouw thuisbezorgd via UPS. Verzendkosten zijn standaard € 5,95.

 

Groetjess,